Klanten & partners

“Ik heb met Sabine samengewerkt tijdens ZAAI Amstelveen 2018 en kan haar van harte aanbevelen. Sabine was de coach tijdens deze editie. We hebben samen met Mariska Leising van de gemeente Amstelveen en Carmen Strijk van Rabobank Amstel en Vecht de selectie van kandidaten gedaan en tijdens het traject hadden we regelmatig overleg om het programma met elkaar af te stemmen. De sfeer was altijd erg goed. Sabine is een krachtige vrouw met een sterke persoonlijkheid, ze staat altijd open voor feedback en doet daar ook meteen iets mee, ze is ambitieus en oprecht. Dat vind ik heel erg fijn. ZAAI 2018 was succesvol en heeft de kandidaten echt verder gebracht. Sabine heeft daar een belangrijke bijdrage aan geleverd.’ (Darshan, directeur ondernemersvereniging)

“Een goede, kritische, gesprekspartner, kan goed luisteren en het vertalen naar coachingsonderdelen. Ik zou Sabine aanbevelen voor mensen die opzoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Zij helpt je concreet naar een plan om de nieuwe stap te bewerkstelligen.”
(Swen, coachee)

“Sabine is een inspirerende trainer op het gebied van loopbaancoaching en sollicitatievaardigheden. We werken samen aan het werktraject van Stichting Single SuperMom waarmee we alleenstaande moeders ondersteunen bij een terugkeer naar de arbeidsmarkt. Sabine geeft duidelijke leerzame workshops met passie én humor! Een hele fijne collega, waar ik ook zelf weer van geleerd heb. Bedankt!”
(Pandora, projectleider Single SuperMom)

“Ik heb Sabine ingeschakeld voor een van mijn medewerkers. Ze is oprecht geïnteresseerd en zeer bedreven in het stellen van de “waarom” vraag. Als coach is ze direct en weet hierdoor snel tot de kern te komen. Het traject is dan ook met goed gevolg afgerond. Sabine’s kwaliteiten maken haar tot een goede coach die ik dan ook van harte aan kan bevelen!”
(Joost, manager)

“Je bent doortastend, eerlijk, niet oordelend en integer (heel fijn bij coaching door iemand die je al kent). Je gaf me het gevoel dat je mijn probleem begreep en dat gaf veel voeding om het aan te pakken. Ik denk dat je mensen energie kan geven om te veranderen. Deze energie vind ik in elk geval heel leuk en aansprekend aan je. Net als je autonomiteit. ”
(Lieke, coachee)