Anderen over Sabine

“Spontaan, energiek en creatief, dat zijn de woorden die het eerst bij mij opkomen als ik Sabine moet omschrijven. Een zeer bekwame coach die je net even dat betere idee geeft dan wat je misschien zelf al had. Mocht je een goede loopbaan coach nodig hebben dan moet je bij Sabine zijn.”

“Bruisend, creatief, enthousiast, betrokken, sportief en doorzetter, woorden die Sabine in mijn ogen het beste beschrijven.”

“Met Sabine is het altijd goed werken. Van het type: What You See Is What You Get. Open, eerlijk en nononsense.”

“Sabine heb ik leren kennen als een gedreven HR-professional die kwaliteit levert. Bovendien is ze goedlachs wat de sfeer op de afdeling ten goede komt.”

“Eerlijk, loyaal, creatief, hands on, to the point en een flinke dosis relativeringsvermogen zijn de eerste dingen die bij me opkomen na een plezierige samenwerking met Sabine. ”

“Sabine combineert haar vakmanschap met toegankelijkheid en humor. Scherp, analyserend en hulpvaardig. Dat maakt de samenwerking met haar zeer effectief én prettig.”

“Sabine is pro-actief en weet van aanpakken. Met name de begeleiding van individuele trajecten wil ik positief benadrukken. Sabine stelt de juiste vragen, ze is nuchter, praktisch en respectvol in haar aanpak. ”

“Het is een plezier om met Sabine samen te werken. Zij valt op door pro-activiteit en kennis van zaken.”

“Sabine kenmerkt zich door een inspirerende manier van werken. Hierdoor stimuleert en motiveert zij mensen in de vraagstelling die zij hebben. Zij is vakkundig, luistert goed en oordeelt niet. Door haar persoonlijkheid, humor en lach weet zij snel mensen op gemak te stellen en vertrouwen te winnen.”

“Sabine is een prettige en praktisch ingestelde HR profesional. Zij houdt van aanpakken en zorgt er met haar acties voor dat er resultaat komt.”

“Maak je kennis met Sabine, dan is energie verzekerd! Ze is een betrokken HR-adviseur, die positief kritische vraagtekens durft te plaatsen en die humor brengt. Vraag je haar om mee te denken, dan krijg je creatieve ideeën aangereikt. Sabine is in staat om met allerlei verschillende mensen snel verbinding te leggen. Van te veel regels wordt Sabine niet gelukkig. Maar van ruimte om zelf te ontwikkelen des te meer. Kortom; een waardevolle collega!”
“Sabine combineert haar vakmanschap met toegankelijkheid en humor. Scherp, analyserend en hulpvaardig. Dat maakt de samenwerking met haar zeer effectief én prettig.”